Uniarts Helsinki & The Art of Assembly

Building Conversation is een week te gast bij Uniarts Helsinki. Samen met dramaturg en curator Florian Malzacher geeft Lotte van den Berg een workshop. Tijdens de workshop gaat Lotte dieper in op wat embodied learning & physical thinking betekent voor ons werk en neemt hiervoor de werken Dying Together en RIZOOM als vertrekpunt.

Daarnaast neemt ze deel aan The Arts of Assembly, XVII Assembling Knowledge.
Sinds het legendarische International College for Creativity and Interdisciplinary Research van Joseph Beuys, zijn artistieke bijeenkomsten ook een speelveld voor het ontstaan en de overdracht van kennis. De 17e editie van The Art of Assembly onderzoekt hoe tools en ervaringen uit de podiumkunsten settings en strategieën bieden voor onverwachte communicatie en transversaal onderwijs.
Te gast zijn choreograaf en curator Satu Herrala, kunstenaar Ahmet Öğüt en Lotte van den Berg,

The Art of Assembly is een serie van Florian Malzacher en brut Vienna in samenwerking met Münchner Kammerspiele, Wiener Festwochen, Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz, Goethe Institut, BIT Teatergarasjen Bergen, Theater Neumarkt Zürich, Kunsthalle Wien and Uniarts en Theatre Academy Helsinki.

The Art of Assembly XVII: Lotte van den Berg – Building Conversation from brut Wien on Vimeo.

Of luister de podcast:

XVII: ASSEMBLING KNOWLEDGE (Satu Herrala, Lotte van den Berg, Ahmet Öğüt, Florian Malzacher)