Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u93778p88615/domains/buildingconversation.nl/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
STRP Festival 2021 | All of Us – Building Conversation

STRP Festival 2021 | All of Us

STRP Festival verkent dit jaar samen met kunstenaars, designers, filosofen en ontwikkelaars de thema’s collectiviteit en connectie.
Building Conversation was afgelopen april al onderdeel van het avondvullende programma Me and You and Everything We Know met Impossible Conversation on Collectivity en neemt in juni deel aan het festival.

Op 2 juni openen we het festival met een large-scale versie van Distant Thoughts. Distant Thoughts is een gesprek voor twee via de telefoon, maar speciaal voor STRP ontwikkelden we samen met Affect lab een fictieve ruimte waarin tot 500 mensen tegelijkertijd kunnen inbellen, waarna je wordt doorverbonden naar jouw eigen gesprekpartner. Samen verbonden in een collectief, maar toch alleen met elkaar.
Met deze volgende stap in de ontwikkeling van het werk willen we grenzen overschrijden en een grotere internationale groep deelnemers bereiken. Mensen uit verschillende plaatsen en tijdzones kunnen deelnemen aan deze zeer persoonlijke en collectieve ervaring.

Op 3 juni zijn we onderdeel van STRP Scenario #11 Conversations on Collectivity met Impossible Conversation on Collectivity.
Waarom en wanneer voel je je onderdeel van een collectief? Is er minder eenzaamheid in een collectieve samenleving? Verdelen politieke opvattingen en segregatie ons? Voel je je onderdeel van een gemeenschap?
STRP Scenario #11 brengt je samen met anderen om collectiviteit in verschillende culturen, samenlevingen en politieke systemen te verkennen. Het kijkt naar hoe verdeeld en verbonden we echt zijn en koppelt je aan anderen die deelnemen aan dit evenement.
De avond begint met Impossible Conversation on Collectivity en aansluitend kun je in gesprek met Luzia Heu, Scott Shigeoka en Martina Seitl. Lees hier meer over de verschillende sprekers.

Woe 2 juni 2021
20:30-21:30

Een large-scale versie van Distant Thoughts voor de opening van STRP Festival 2021.
Distant Thoughts nodigt je uit om het contact dat je aangaat met mensen die je nog niet kent onder de loep te nemen. Het is een gesprek voor twee mensen die elkaar niet kennen, via de telefoon. Een ongewone ontmoeting tussen vreemden.

Do 3 juni 2021
19:30

Tijdens Impossible Conversation on Collectivity onderzoeken we wat collectiviteit betekent en wat er gebeurt als we samen online zijn. Impossible Conversation is geïnspireerd op een methode van de Jezuïten, waarin je met elkaar vertraagt en persoonlijke beelden verbindt, door te schrijven, te lezen en samen te spreken.