• Homepage
  • Projecten
  • GEANNULEERD – Parlement van de Dingen tijdens Samen Toekomst Maken

GEANNULEERD – Parlement van de Dingen tijdens Samen Toekomst Maken

Sinds een aantal jaar organiseert de Associatie voor Jeugd het Samen Toekomst Maken evenement. Een evenement voor en door professionals uit het jeugddomein waarbij kennis, tools, ervaringen en vraagstukken over (digitale) innovatie bij elkaar worden gebracht. Om samen met én van elkaar te leren hoe je fundamenteel anders kunt innoveren.
Innovators en inspirators uit allerlei sectoren worden uitgenodigd om te spreken en workshops te geven. Building Conversation is er dit jaar bij met het Parlement van de dingen waarbij we kijken naar het jeugddomein in relatie tot de letterlijk fysieke omgeving.
Wat gebeurt er als de mens niet alleen namens zichzelf spreekt maar ook stem geeft aan andere entiteiten? Sprekend namens het heelal, planten, dieren en de stad. Met het Parlement der dingen onderzoeken we wat het betekent om stem te geven aan de gedachten, gevoelens en belangen van menselijke en vooral niet-menselijke entiteiten. We plaatsen onszelf buiten het centrum, in een netwerk, in relatie tot de omgeving. Tijdens dit gesprek onderzoeken we de toekomstige omgeving van de zorg in een meer dan menselijke relationele context.

Er zijn nog geen nieuwe gesprekken gepland