• Homepage
  • Projecten
  • Building Conversation tijdens Talking Landscapes van Metropolis (DK)

Building Conversation tijdens Talking Landscapes van Metropolis (DK)

In februari gingen we voor het eerst in 2022 weer op pad! We vertrokken naar Aarhus in Denemarken om voorbereidend werk en onderzoek te doen voor het Talking Landscapes project van Metropolis. We kwamen samen met alle betrokken partners, ontmoetten toekomstige Deense gespreksbegeleiders en gingen al op zoek naar geschikte locaties voor de gesprekken die we in de zomer gaan voeren.
In mei gaan we terug om de gespreksvormen Time Loop, Parlement van de dingen en Onmogelijk gesprek over te dragen en start onze deelname aan Talking Landscapes. Tijdens Talking Landscapes voeren we van mei tot en met september een reeks gesprekken verspreid over 11 steden tussen Kopenhagen en Aarhus.
Talking Landscapes is een serie van gesprekken en uitwisselingen op het platteland waarbij gekeken wordt naar de manier waarop we communiceren. Met en zonder woorden. Met en zonder lichaam. Met en zonder dingen. Het project is onderdeel van het drieluik Walking Landscapes (2021), Talking Landscapes (2022) en Creating Landscapes (ntb) op initiatief van Metropolis – art and performance in public space, een jaarlijks zomerprogramma vanuit het Københavns Internationale Teater.

Er zijn nog geen nieuwe gesprekken gepland