• Homepage
  • Projecten
  • Building Conversation tijdens International Internet of Things Days

Building Conversation tijdens International Internet of Things Days

Tijdens de International Internet of Things onderzoeken we met het Parlement van de dingen onze verhouding tot al het andere waarmee we ons in systemen en netwerken verhouden.

Hogeschool Rotterdam organiseert op 8 april voor de 10e keer de International Internet of Things. Met deze dag willen ze onderwijs en praktijk met elkaar verbinden en verrijken met kennis over de ontwikkelingen van het Internet of Things (IoT). Er wordt gekeken naar innovaties en gediscussieerd over maatschappelijke en ethische kwesties die voorkomen uit het IoT en kunstmatige intelligentie.
Thema van dit jaar is Powers of Ten: Responsible systems for people and things. Volgens de Powers of Ten (een film van Charles en Ray Eames) is alles een onderdeel én een verzameling van iets anders. Zo is alles met alles verbonden. Door te denken in aparte domeinen en systemen doen we geen rectie aan de complexiteit van de werkelijkheid waarin al die systemen op elkaar ingrijpen.

Gedurende de dag kun je mee doen aan verschillende programma’s. Bekijk hier de verschillende programma’s en meld je aan. Building Conversation vind je bij ‘Track 2 – Gebouwde & natuurlijke omgeving’.

Er zijn nog geen nieuwe gesprekken gepland