Première RIZOOM tijdens Jonge Harten Festival Groningen

Op zaterdag 20 november beleeft het nomadisch kunstwerk RIZOOM haar première tijdens het Jonge Harten Festival Groningen.
Op zondag 21 november zou ook de voorstelling DYING TOGETHER / Futures in première gaan. Helaas is dit door de huidige coronamaatregelen afgelast.
Beide performances maken deel uit van het Future is Coming programma van het Jonge Harten Theater Festival Groningen. Lotte van den Berg, die de regie voert over beide werken, is artist-in-residence van het festival.

RIZOOM
Wat hebben we nodig om een radicaal andere verbeelding teweeg te brengen over de plek van onszelf in de wereld?
Te zien: za 20 t/m ma 22 november

FIELD
Op dinsdag 23 november geeft Lotte van den Berg tijdens de FIELD dagen een masterclass aan jonge makers. De FIELD dagen zijn een nieuw programmaonderdeel binnen Jonge Harten. Ze zijn ontstaan vanuit de behoefte aan meer contact met jonge (studerende) makers.

Jonge Harten Theater Festival staat dit jaar in het teken van Future is Coming. Toekomst is een gegeven waar we niet omheen kunnen. Daar staat Jonge Harten graag bij stil. Dat doet het festival door hardop na te denken over wat deze toekomst nodig heeft, hoe we ons ertoe verhouden en hoe een post corona-tijdperk eruit moet zien. De makers die deze editie geprogrammeerd zijn raken allen op een manier één van deze vragen. Naast ‘toekomst’ staan ‘noodzaak’, ‘een stem geven’, ‘herstel’ en ‘rolmodel zijn’, en ontmoetingen ook centraal in de programmering.

Er zijn nog geen nieuwe gesprekken gepland