Nieuwe zakelijk leider: Esther Eij

07-05-2020

Anne Douyque stopt per 1 mei en Esther Eij neemt het van haar over.

Anne heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van Building Conversation, dat uitgroeide van eenmalig project tot een blijvend platform voor dialogical art. Samen met haar ontwikkelde we een ambitieus en uitdagend plan voor de komende jaren. We zijn haar dankbaar voor alles wat ze voor en met ons heeft gedaan.

Met de komst van Esther Eij breekt een nieuwe tijd aan. We richten ons blijvend en met overgave op het gesprek als kunstwerk, we boren nieuwe contacten aan en breiden de community verder uit. Esther Eij werkt al meer dan 20 jaar in de culturele sector als programmamaker en projectleider. Als communicatietrainer en procesbegeleider heeft zij ook een netwerk in andere sectoren zoals de overheid en het bedrijfsleven opgebouwd. We kijken er naar uit de komende jaren met elkaar samen te werken.

Building Conversation geeft iedereen de gelegenheid zijn of haar eigen makerschap te ontdekken. Het kan op een heel basaal niveau meewerken aan de autonomie van mensen, aan de beleving van schoonheid en betekenisgeving in onze samenleving. Daarom werk ik heel graag mee aan Building Conversation waarmee ik hoop¬† heel veel mensen de ervaring van mede makerschap te kunnen brengen.” Esther Eij.