Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u93778p88615/domains/buildingconversation.nl/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Intentieverklaring – Building Conversation

Intentieverklaring

Bij het ontwikkelen van nieuwe gespreksvormen laten we ons inspireren door bestaande uitingen zoals bestaande gespreksvormen, boeken, verhalen en rituelen. Indien we gebruik maken van een bestaande uiting is het ons streven om dat met u te delen. Wij willen dat delen op een manier die recht doet aan de bron en de mensen die ons hebben geïnspireerd. Binnen het kader van de gespreksvorm proberen we zo volledig mogelijk te zijn en u een idee te geven van de oorspronkelijke context. Naast de inleiding van de gespreksbegeleider is het mogelijk om extra informatie over een vorm die ons heeft geïnspireerd te vinden op deze website. 

Daarnaast streven wij ernaar om met de mensen die ons inspireren en waarnaar we verwijzen een relatie te onderhouden. Opdat we de kennis en ervaring die we met elkaar opdoen op onze beurt ook met onze voorgangers delen. 

Indien u het idee of gevoel heeft dat er niet op een juiste manier wordt gesproken over een bestaande uiting waarmee u bekend bent, laat het ons weten via info@buildingconversation.nl. We blijven graag in ontwikkeling.