• Homepage
  • Nieuws
  • Dwalend op zoek naar nieuwe harmonie met Moeder Aarde

Dwalend op zoek naar nieuwe harmonie met Moeder Aarde

23-11-2021

‘Eerst lukte het mij niet’, zegt de een. ‘Ik bleef maar denken in mijn hoofd. Tot ik op en neer begon te springen, om contact met de bodem te krijgen. Toen raakte mijn hoofd eindelijk leeg. Ik kan daar geen spannende verhalen over vertellen, maar het voelde heel prettig.’ Ook de ander kreeg ineens dat contact. ‘En toen wilde ik dat jullie allemaal zouden verdwijnen, zodat ik het vast kon houden. Dat was wel een sensatie.’ – Joost Ramaer, Theaterkrant (23-11-2021)

Afgelopen weekend ging RIZOOM in première. Joost Ramaer was erbij en schreef er een mooie recensie over. Lees hem hier.

Over het werk van Building Conversation zei hij ook nog:
“wat zijn het eigenlijk … niet zomaar voorstellingen, eerder tijdelijke kathedralen voor een gezamenlijke ervaring van makers en hun publiek, die je nooit meer vergeet als je er ooit aan hebt meegedaan. Geen wonder dat ze nog altijd toeren, overal in Europa, al jarenlang.”