Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u93778p88615/domains/buildingconversation.nl/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Obiozo Ukpabi – Building Conversation

Obiozo Ukpabi

Obiozo Ukpabi is lid van het Building Conversation collectief. Zij is gespreksbegeleider tijdens Building Conversation Amsterdam.

Obiozo werkt het liefst met groepen op het gebied van dialoog, conflicttransformatie en democratie en zoekt naar manieren om meer samenhang te scheppen tussen wat we weten, wat we voelen en wat we (durven) dromen – als individu en als collectief. Obiozo wordt getriggerd door de vraag of diversiteit en inclusiviteit slechts mooie woorden blijven, of dat je samen iets van betekenis teweeg kunt brengen door ruimte te maken voor verschillende perspectieven en belangen.

Obiozo sleep haar skills als facilitator met o.a. gedetineerden, land- en vredesactivisten en beleidsmakers. Ze werkte onder meer in Zuid Afrika, Nigeria, Zuid Soedan en Libanon.