Impossible Conversation

Tijdens Impossible Conversation ga je met elkaar in gesprek vanuit persoonlijke ervaringen met betrekking tot een uitdagend onderwerp. De verschillende perspectieven aanwezig in de groep worden tijdens het gesprek tot een inspirerend en veelzijdig geheel gevlochten. Impossible Conversation is geïnspireerd op een methode van de Jezuïten, waarin je met elkaar vertraagt en persoonlijke beelden verbindt, door te schrijven, te lezen en samen te spreken. Het gesprek kan gevoerd worden over vele uitdagende en meer abstracte begrippen als Toekomst, Wit privilege, Contact, Geld en Sexisme.

 

Reflecties van deelnemers

“Was echt heel verrassend om zo met elkaar van gedachten te wisselen en in gesprek te gaan.Na al die weken was ik wel een beetje uitgekeken op zoom en grote koppen die mij aanstaren op het scherm, brrr.
Maar het lukte om intimiteit te bewaren door het schrijven en delen.”  Arita

“Bijzonder om te ervaren hoe verbonden je kunt zijn, zelfs via Zoom.  
Het gesprek was waardevol voor mij. Ik heb daarna ook nog wat doorgedacht over wat er gezegd is en denk er met een warm gevoel aan terug.” Emmanuelle

 
Impossible Conversation on the Future | tekening Laura Mentink

Praktische informatie

Deelnemers: max 12
(meerdere groepen van 12 deelnemers gelijktijdig mogelijk)

Duur: 120 minuten

Medium: Dit gesprek kan zowel fysiek als online gevoerd worden

Logistiek: Deelnemers gebruiken hun eigen scherm, het is niet mogelijk om een scherm te delen. Ter voorbereiding ontvangen deelnemers een e-mail met meer informatie over het gesprek en de zoomlink.  

Het gespreksonderwerp kan in overleg met de organisator bepaald worden.